/

1. 10. 2023

John Wick 5 je v začátcích vývoje, Ballerina dorazí v červnu 2024

Odyssea-Films
foto: www.imdb.com
Studio Lionsgate a režisér Chad Stahelski chystá další díl úspěšného snímku. Jeden ze členů vedení Joe Drake přiblížil obsah dalšího dílu série v podobě příběhu nelítostného zabijáka Johna Wicka 5, ale i filmu Ballerina a seriálu The Continental.

Film John Wick 4 celosvětově vydělal 363 milionů dolarů a studio Lionsgate chystá další díl. Jeden ze členů vedení Joe Drake přiblížil další příběh nelítostného zabijáka v podobě Johna Wicka 5.

Očekávané projekty

Joe Drake prozradil: „Jak víte, oficiální je spin-off Ballerina, který vychází příští rok. Pracujeme také na třech dalších projektech, jedním z nich je John Wick 5 a tím dalším je seriál The Continental, který již brzy dorazí. Budujeme dokonalý organický svět pro moment, kdy dorazí John Wick 5. Můžete se ale spolehnout na obvyklou razantnost Johna Wicka.“

John Wick je velkým hitem

V březnu se stal v kinech John Wick 4 velkým hitem. Spekulace o natáčení pátého dílu potvrdilo studio Lionsgate i režisér Chad Stahelski. Tvůrci se jen chtěli ujistit, zda je další pokračování opravdu dobrý nápad. Nyní Joe Drake potvrdil natáčení dalšího dílu. Zdánlivá smrt hlavní postavy na konci čtvrtého dílu scénáristy nezastaví. Připravovaný spin-off, seriál a pátý díl svědčí o tom, že si John Wick prostřílel cestu až do pomyslného filmového nebe a film slaví masivní úspěch na celém světě.

Unikátní snímek Ballerina

Film Ballerina vychází 7. června 2024. Hlavní hrdinku ztvární Ana de Armas. Příběh o zabijákovi v podobě baleríny Rooney, která loví ty, kteří zabili její rodinu, se odehrává mezi Johnem Wickem 3 a 4. Těšit se můžete na slavné herce jako je samotný Keanu Reeves, Anjelica Huston, Ian McShane, Lance Reddick či Norman Reedus.

Očekávaný seriál The Continental

Seriál The Continental vyjde v září 2023. Přiblíží začátky ikonického hotelu zabijáků, který je centrem vesmíru Johna Wicka z pohledu mladého Winstona Scotta. Ten je v 70. letech v New Yorku vtažen do centra dění, čelí hrůzné minulosti a zkoumá nebezpečný tajemný svět zabijáků, který chce porazit a dosáhnout na hotelový trůn. V seriálu si zahraje Mel Gibson, Colim Woodell nebo třeba Ben Robson.

zdroj: www.digitalspy.com